100dagen.reismee.nl

Dag 9

Hallo lezers,

Hier op de camping hebben ze internet dus dat gaat wat makkelijker als op je mobieltje zitten pielen. Intussen al het idee een tijdje op weg te zijn, denk na de eerste dagen nog maar weinig aan de dingen die je bezig houden wanneer je thuis bent. Als je zo op reis bent dan denk je aan anderen dingen zoals, het weer, regent het of gaat het regenen of wanneer stopt het met regenen, maar ook waar ga ik wat te eten kopen, hoever ga ik vandaag fietsen en waar ga ik kamperen. Dat is het wel zo'n beetje, voor de rest kijk je om je heen en denk je waarom hebben de dom uit Worms en Speijer geen grote toren of waarom lopen die Duitse jongens er altijd net verkeerd bij wanneer ze de rapper willen uithangen. Duitse rap is echt bizar, Ali B goes Heino. Het weer; na een aantal ongekend mooie dagen begint het hier nu met bakken uit de hemel te komen, moet niet te lang duren maar de Duitsers zeggen dat het morgen weer beter gaat worden.Op het landkaartje verkleurt de achtergrond langzaam van zeegroen naar geel een teken dat ik hoger kom dus, klimmen daar moet ik echt nog in zien te komen. Morgen naar Tubingen als het weer goed is blijf ik een dagje staan. Was ik helemaal Duits minded, ontmoet ik hier op de camping een oude Duitser met een been (1 dus), die na een razend snelle historisch college voorspelbaar uitkwam dat het eigenlijk allemaal de schuld van de Polen is geweest.

Tot de volgende keer

ad

De Dom van Worms, alles klinkt "exotisch"op zo'n fietsreis...prachtig toch!
Op naar Heidelberg?

Nikki en Merel

Heeeee papa,, zoals we hebben kunnen lezen heb jij het heel erg naar je zin. Goeie verhalen over duitste rap,, en eenbenige mannen haha! Hier gaat alles goed,, we sturen snel een foto dan kan je onze nieuwe tatoeages bewonderen haha!! Heel veel plezier nog lieve papa! xxxxxxxx

Michel

Hee Jos,

Tsjaa zo fietsend komen deze levensvragen voorbij en ik ben bang dat je er weinig of geen antwoord op zult krijgen. Dit op fout gekleede Duitsers na want dat is de schuld van de Polen uiteraard.

Hou je taai !

Ton & Karin

Fijn dat het zo lekker verloopt Jos. De verontwaardiging van die Duitser kan ik mij enigzins voorstellen, tenslotte moesten ze in 1919 een groot gedeelte van West Pruisen aan Polen afstaan. Aan de andere kant zou hij nu misschien nog minder gelukkig zijn als in de Poolse huzaren in 1683 de Turken bij Wenen niet hadden verslagen.
Dat moet je als ex-huzaar toch goed doen.
Veel fietplezier!!!!!!!!

Anke

Leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt! Hopen dat het weer nog een beetje meezit. Succes weer! x

Anita

Hallo fietser, geniet je al van je klimmetjes... Hoe is het met je ballon- kuiten??? Groeien ze al, wat is de omvang.. Tot horens maar weer XX