100dagen.reismee.nl

Dag 33

Nog 3 dagen dan zijn we in Rome.u nog even een rust dag aan het meer van Belsano. Prachtig weer en zodoende zelfs al in de zon gelegen. Zo door Italië rijdend struikel je over de mariakapelletjes en beelden. Was het in het Duitsland en andereduitssprekende gebieden zo dat er alleen kruisbeelden tegenkwam, hier alleen Maria en soms een kaal kruis. Dat klimmen kost veel tijd twee km helling van 8% kost al snel een kwartier. Ja dat zelfportret in Sienna was wat minder als je goed kijkt zie je de gereden route op mijn rimpelkop. De mazzel en werk ze.

erik

Nog eens goed naar die route op je hoofd gekeken, maar dan eindig je op Sicilie?????
Veel plezier in Rome

Liesbet

Ja ja, je maakt er wat van. Goed gedaan hoor. Pete en ik hebben een drankje op je gedronken, volgende keer weer met z'n 3en, dan zullen wij onze mond houden......

Erna

Ha broertje, go goed van je al in Italie. Leuke verhalen van je! Nog even en dan een weekje Rome, ik wou dat ik mee kon met Anita, maar het is jullie van harte gegund. Ik heb even niet gereageerd maar we zijn even weggeweest, vandaar. Fiets ze nog, ik hou het nog bij spinning. Houdoe X.