dag 46?
Mooie route bedacht, Jos. Lucca is wel een klein stopje waard, lijkt mij zo. Mogelijk ook al druk ..
Overigens, het zal wel vloeiender zijn dan je laat voorkomen, dat Italiaans? Geniet er van, voordat je het weet zit je weer met je fiets op de Bezuidenhoutseweg.
Hahahaha, wat een leuk verhaal
Jos, ge hebt nooit verstand van voetbal gehad! laat staan in het Italiaans!!
Fietsen moette gij daar ben je erg goed in...De Giro...Op naar Corsica.
En ..? je eerste schets al gemaakt, doe da nou eens een keer; ge zult zien dat allerlei zaken die tijdens de schets passeren zich in die tekening nestelen...erg boeiend!
groet Ad
Hoi broertje,mocht je de krant met je fietavontuur niet halen, dat maakt niet uit, je staat in Brabant al in de krant. Fiets ze houdoe.
KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING JOS VAN HULTEN
27 april 2012 Op 27 april jl. heeft onze voorzitter Jos van Hulten een koninklijke onderscheiding ontvangen voor de vele jaren die hij zich heeft ingezet voor diverse projecten, organisaties en verenigingen in de Gemeente Heusden, waaronder natuurlijk Harmonie Drunen. Aan het begin van de avond heeft het Symfonisch Blaasorkest hem verrast met een serenade. Harmonie Drunen feliciteert Jos van Hulten met deze verdiende onderscheiding en veel dank voor de inzet voor onze vereniging!
Hoi fietser..., al een tijdje niks van je gehoord ben je aan het uitrusten of is het voetbal- verlies te dramatisch????
Hier alles rustig zijn gangetje, veel werken nog steeds geen grote prijs gewonnen, jammer. Tot horens
Oh ja telefoon rekening is betaald