100dagen.reismee.nl

dag 61

Voor de liefhebbers ik fiets nu via de route onbegrensd fietsen door de Provence. Daarna ga ik vanaf Avignon via de route groene wegen naar de middellandse zee weer naar huis. Het is hier toch zo heet, vandaag had ik een rustdag. Beetje gewandeld in Sic de Provence mooi natuurlijk sjieke plaats daarna op de camping zwemmen, bier drinken kaartjes schrijven, vader bellen. Mijn dochter Merel vroeg laatst maak je nog wat bijzonders mee, eigenlijk niet en dat houder we maar zo. De Fransen zijn hier aardig het geluid van de krekels oorverdovend erg zenuwachtig geluidje Provence bij velen bekend is soms wel erg mooi opgeknapt bijna geen vervallen huisje meer te vinden.

Marlie

Hoi Jos.
Wat is niet bijzonder bij alles wat je doet, op de fiets. En wat schiet het alweer op. Nou geniet er maar van . Zeker ook van het weer. Ben beetje jaloers. Gerard is nu naar Frankrijk om daar in de Pyreneen te fietsen de PYRENEENNE 2012. Is daar 38 graden. Hier sukkelen we door , grtjs en plezier

Erna

Hoi broertje, zo een mooie foto zeg, echt weergegeven hoe het daar is. Leuk dat ik je vanmiddag even gesproken heb bij ons pa, hij gaat er trots op en verteld het tegen ieder die het wil horen, dat zijn jongste zoon helemaal op de fiets nu in het verre Frankrijk zit. Hij weet ook goed te vertellen waar je allemaal al gefietst hebt. Nou fiets ze morgen weer maar dat zal wel lukken na deze rustdag. X

William

Hee Jos, je moest eens weten hoe jaloers ik op je ben. Wat een geweldige uitzichten heb je man, en zelfs sneeuw gehad .....geweldig.
Toch goed dat je je beenwarmers bij je had hè. Laat ons maar zwoegen hoor , doe jij maar rustig aan.... Voor zover dat gaat. Kom je weer in een gespreid bedje terug. Stel je wel even voor hè als je ooit nog terug komt.

Gr. William en succes nog.